Babyfant

 

The theory of everything

Godmorgon i stugorna! Här är det nyvaket och morgonduschat. Igår kväll bjöd vi på quasadillas och hade filmkväll hos oss. Såg "The Theory of everything", som är en biografi om Stephen Hawking. Sjukt inspirerande människa och filmen berörde rakt igenom.
 
Idag är en annan dag, en dag som jag sett fram emot hela veckan. Ska på tjejmiddag hos en god vän och kollega från i somras. Det är sällan vi hinner ses, så det ska bli riktigt roligt att få catcha upp ikväll! :)
 
 
//Håkan, så klart!
 
 

Vitrin från IKEA

Sedan sist jag skrev har jobbveckan hunnit gå och helgen har infunnit sig. Idag vaknade jag av klockan, då jag skulle upp för tandläkarbesök. Fick mina två fjutthål lagade och nu är tandstatusen på topp (förutom den lilla detaljen att mina fyra översta tänder faktiskt inte är tänder, utan trasiga rötter uppstoppade i en trasig överkäke som har fått alldeles för mycket käkben utslaget. Och så plastbitar pålimmade bara för estetikens skull).
 
Men något roligare snack än det om min käft, är att vi har fått en leverans från IKEA. Ett vitrinksåp så att vi äntligen kan placera den fina servisen synligt - där den hör hemma. Lägenheten börjar bli riktigt, riktigt fin nu. Får ta och bilda från olika delar ur vårt hem nån gång när jag får tid och ork.
 

Kattbajs

Här ligger jag o chillar i nya soffan. Var inte så nöjd tidigare idag då Knappen drog rumpan efter sofftyget. Och ännu mer missnöjd blev jag då vi upptäckte att katten hade ett gäng bajskulor hängandes i baken. Typiskt. Både katten och soffan fick sig en enklare sanering. 
 
Gubben har tagit skutan och styrt mot plugget, och jag ska börja dra mig mot jobbet. Sååå vi hörs!
 
 

Soffdrömmar och drömkillar

Medan jag har jobbat kvällsskift så har Anton och brorsan varit sjukt jävla grymma och fraktat en ny soffa hem till oss, samt våran gamla hem till Jocke. Som vi letat efter en ny soffa, och nu har vi drömmen till soffa ståendes i vårt vardagsrum. Dessutom hämtade grabbarna upp mig från jobbet så jag slapp stå och vänta på bussen, PLUS att de hade köpt en Subway-macka till mig. Har man drömmarnas dröm-män i sitt liv eller??? Det enkla svaret är: JA.
 
 
Älskar dessa brallor, verkligen!!! 99kr på H&M, måste köpa ett par till bara därför och för att jag har en känsla av att de kommer användas myyyycket och bli nötta.
 
 

Alla hjärtans i mjukbrallan

Alla hjärtans-dag. För mig är det inte en så märkvärdig dag egentligen. Visst är det (ännu) en anledning att vara romantisk mot sin partner och extra snäll mot sina nära. Men det kan man ju vara vilken dag som helst på året. Anton och jag gav varandra presenter, och hade planer på att gå på restaurang. Men när kvällen stundade avstod vi det och hämtade pizza istället. Vi satt och skrattade gott åt oss själva som satt nedsjunkna i soffan i mjukisbrallor på självaste alla hjärtans-dag, men fan vad härligt det var. Det kännetecknade oss, vår vardag och att det inte spelar så stor roll om vi äter gourmetmat på restaurang eller en svettig pizza hemma i vardagsrummet, det viktiga är att vi har varandras sällskap.
Det är kärlek för mig!
 
 

Jumpsuit on

Här kommer två bilder på jumpsuiten som jag skrev om tidigare. Den svarta med långa ärmar, som jag egentligen ville ha, var slut i min storlek. Men denna är helt ok, den med!!
 
 
 

Käkkirurger och psykologer

Imorse började dagen på käkkirurgin. Det är ett evigt projekt att få till käke och gaddar efter olyckan. Men skam den som ger sig. Än lever mitt hopp, om än jag periodvis är spyless på all smärtsam behandling I käften....
 
Å nu, mina vänner. Nu har jag helg. Alla hjärtans-helg!
Lille jag idag:
 
 
 

Alla hjärtans-göror och sommarskor

Ledig dag såhär mitt in veckan. Otroligt skönt och produktivt. Tvättstugan rullar varmt här hemma och jag har hunnit vara iväg på ärenden. Har fixat ett par alla hjärtansdag-presenter. Jag var snäll i år så skickade en varsin present till mamma och pappa.
 
Vet ni vad jag längtar allra mest till, nu medan ett halt februari stundar? SOMMAR!! Sommar, bruna ben, havsbad, brännbollsyra, SOL..... Kolla vilka sjukligt snygga sommarskor jag införskaffat:
 
 

Måndag, lilla måndag

Tjoooh, måndag har startat! I tid också, det är inte alltid det lättaste då veckans jobb består av kvällsskift. Denna förmiddag ska jag fixa lite säljgrejs. Kontrollera betalningar och posta iväg några plagg.  Har snart blivit av med allt som jag lagt upp till salu efter flyttrensningen (20-30 plagg), känns riktigt gött. Visst kan man skänka till secondhand-butiker, och den tanken har slagit mig flera gånger men i slutändan blir det enklare att gå till soprummet. Eller mer triggande att sälja, se till att kläderna återanvänds och tjäna sig en hacka.
 
Och helgen då... den gick förjäkla fort. Fredagen blev ingen ledig dag, utan istället fick vi en vakant tur på jobbet, som jag så snällt tog mig an. 10,5 h jobb och fredagens planer i stöpet. Lördag däremot bjöds vi på middag hos brorsan, som tack för flytthjälpen. Götteligött med trevligt sällskap, och ett invigande av brorsans nya köksbord.
 
 

TVprogram

Haft en skön förmiddag med min goding. Vi har sett en del avsnitt som vi missat under veckan då jag jobbat kväll. Vi är experter på att följa TVprogram, och det är mycket roligare att följa något när man gör det tillsammans. Just nu är det farmen, Sveriges mästerkock, arga snickaren och biggest looser som följs slaviskt. Sedan ser vi också på gladiatorerna och fångarna på fortet. Haha pensionärsparet... eller bara soffpotatisar aka livsnjutare! ;)
 
Nu är det dags för veckans sista jobbpass. Därefter: helg!
 
 
 

Favjacket

Min absoluta nr ett i garderoben, denna tröja/jacka från Monki! 
 
 

Startar jobbveckan

Tjena måndag, höll jag på att säga... Men det är ju fan tisdag! Idag drar jobbveckan igång och inledningsvis har vi APT. När jag var vikarie så var jag aldrig med på sådant, det känns roligt att numera få vara en del i allt som rör verksamheten. Har nog inte riktigt fattat att jag är tillsvidareanställd. 
 
Så nu vankas kvällsjobb ett par dagar, sedan - ännu en ledig helg. Gud vad jag njuter av dessa fria helger. Inom en snar framtid kommer jag jobba var tredje helg så det är bäst att passa på att njuta.
 
Hpoppas ni har en hyfsad start på veckan, allihopa (trots detta gråa, kalla februari)! Kul att ni är några som hittat till min blogg igen, efter mitt långa oplanerade uppehåll! :)
 
 
 
 

Tandläkarbesök och Cubus jeans

Imorse vaknade jag tidigt i ottan, då jag hade tid hos tandläkaren för en helt vanlig undersökning. Har inte gått frivilligt till tandläkarn på 5 år (pga tandläkarrädsla). Sedan jag slog ut en massa tänder har jag varit tvugen att göra groteska behandlingar/operationer med jämna mellanrum, så det kändes lika bra att göra en vanlig standardkontroll, när man ändå är inne i ett flow ;) Trodde helt seriöst att jag skulle ha över 10hål, men två små rackare var det enda dem hittade. Lycka, tänker jag!
 
Nu till något annat.... Det är sällan jag använder jeans. Är nog år och dar sedan jag ägde ett par helt vanliga blåa jeans. Men nu har Cubus kommit till Umeå och jag är gladare än gladast. Cubus jeans är grymma! 199kr, sitter som smäck, lagom stretchiga mm. Då kan man till och med unna sig ett par ljusblåa, snyggt till sommaren! Detta var min outfit i lördags, då vi drog ut och roade oss på ett studenthak:
 
 
 
 
RSS 2.0