Ett år med min prins...

...tiden går fort när man har roligt! 
 
 
 
 
 
 

Lyckliga gatan

Äntligen en sovmorgon. Stängde av ljudet på mobilen och bad snällt att Anton skulle vakna "tyst" ifall han vaknar tidigare än mig, hehe. Vaknade av mig själv kl 11. Ingen klocka, ingen som ringde, ingen katt som gostrampade mig i magen, och ingen Anton som drog igång kaffeautomaten, halleluja moment! Ändå hade jag allt detta då jag vaknade. Anton brevid mig, Knappen som hoppar upp i sängen direkt hon hör att man är vaken och en god morgonespresso. Mina vänner, det är livskvalité!
 
Pigg och alert drog jag igång storstädning här hemma. Och Anton hakade på. Så nu är hemmet snyggt och rent. Och solen skiner, så Knappen har fått sitta ute på balkongen och spana på fåglar och flugor. Idag är vi alla nöjda här på Rullstensgatan.
 
 

Inga röda trådar här inte

Har en lugn och skön förmiddag här hemma. Vilodag från träning och har tagit igen sömn efter nattjobb följt av dagjobb. Nu blir det tre eftermiddagspass innan jag får dygnsvila.
 
Om en vecka har Anton och jag varit ett par i ett år. På ett sätt känns det som att vi varit ihop hela livet, och samtidigt minns jag vår första dejt som igår. Konstigt det där. 
 
Och Knappen, hon knallar och går. Haft ryck och rivit lägenheten halva natten. Hon har sin charm! ;)
 
 

Ledig fredag och en romantisk man

Har en härlig fredag. Frukost, gym, promenad och kvarg. Har även hunnit handla. Bossen (katten) i familjen gnällde efter lyxmat så fick lov att gå och handla det åt henne. Har helt klart skämt bort henne genom åren, hon blir så jäkla sur om hon endast serveras torrfoder. Curlingmorsan, här har ni mig!
 
Igår när jag slutade jobbet på kvällen så kom jag hem till tända ljus och en go matdoft. Anton välkomnade mig hem, i sin onepiece, och min onepiece hade han lagt fram på soffan. Han har lite romantik i sig allt, min gubbe. Ja där satt vi och käkade värsta mästerpajen i våra sparkdräkter.
 
 
 
 

Träningsvärk på ingång

Vad härligt det var att träna igår! Är grymt taggad fortsättningsvis. Idag ska jag teckna medlemsskap på IKSU, och det bästa är att jag får bra pris genom kommunen i och med att jag är anställd. 
 
Idag vankas ett eftermiddagspass på jobbet. Samma lika imorgon, sedan får jag helg. 
 
Kolla skjortan. Snygg om jag får säga det själv. Från Carlings.
 
 
 
 

Nostalgi

Ramlade in på min gamla profil på bilddagboken. Har tydligen varit aktiv på bilddagboken fram till 2008, 7 år sen. Så himla roligt att gå igenom alla bilder, som man inte längre visste fanns! Men vart tusan har pixbox försvunnit? Minns att jag var jävligt aktiv där ett par år, skulle vara så roligt att se alla de bilderna. Och för att inte tala om hur roligt det skulle vara att komma in på sin Lunarstorm-profil. Inte för att man hade så mycket "prylar" där, men gud vad alla skrev öppet i varandras gästbokar! Gamla goda tider. Blir alldeles nostalgisk.
 
Nedan delar jag iallafall med mig av några gamla godingar som jag hittade:
 
Min 18-års dag
 
 

Slutet på februari, början på mars...

...och helt klart en av de bättre helgerna!
 
 
 
 
 
 
 

Extraordinärt

Måndag, efter en grym helg. Som sagt så har vi haft långväga besök av goa vänner. Jävligt förgyllande i en annars ganska seg tid (fått negativ prognos för fortsättningen av tand- och käkskadan). Kan berätta mer senare då jag har mer tid. Men anyway, tusen tack till Lisa och Johanna som varit här och spridit positiv energi, och gjort helgen extraordinär! 
 
 
Nu är det dags för jobb. 7-21:30 idag. We go!!!
 
RSS 2.0